geomeasure.be

Bouwadvies

Ziet u door de bomen het bos niet meer? 

Zou u zelf willen bouwen maar weet u niet hoe u hieraan moet beginnen? 

Heeft u vragen gedurende het bouwproces of loopt u vast op bepaalde details? 

Wilt u een technisch adviseur die u bijstaat bij de oplevering van uw woning?

Heeft u nood aan begeleiding bij vergunningsaanvragen, omgevingsloket, regularisaties, ...?

 

B & I Vandeberg kan u dan verder helpen. Door onze jarenlange ervaring in de bouwwereld en zijtakken ervan kunnen wij u helpen op vele vlakken in het bouwproces.

 

Ons bouwadvies wordt zeer persoonlijk met jullie besproken. Na een eerste kennismakingsgesprek over uw noden en vragen kunnen we zeer gericht en op maat een procesverloop opmaken en zien waar we u bij kunnen ondersteunen. 

 

Een externe mening is vaak een voordeel omdat we vanuit een andere standpunt meekijken naar de bouwwerken en zo voor duidelijkheid kunnen zorgen.

Klantenbegeleiding

Als investeerder/projectontwikkelaar wenst u dat uw immo-project tot een goed einde wordt gebracht. Zo zorgt u voor een grote klanttevredenheid en zal er als gevolg positieve reclame gemaakt worden. Eén van de belangrijkste taken bij een nieuwbouwproject is dan ook een zeer goede klantenbegeleiding.

 

Door onze jarenlange ervaring in het bouwproces weten we dan ook als geen ander hoe de planning van een nieuwbouw in elkaar zit en welke keuzes er gemaakt moeten worden op welk moment. 

We hanteren een draaiboek voor de klantenbegeleiding waarin het bouwproces uitgelegd wordt zodat de klanten vanaf het begin op de hoogte zijn van het verdere proces waar ze door moeten. Op deze manier zijn de klanten ook goed geïnformeerd.

 

Naast de algemene informatie dienen de klanten ook op een correcte en tijdige manier hun keuzes van afwerking te maken. Hierin begeleiden we ze in functie van de timing van de werf. Indien de klanten het wensen kunnen we ze ook bijstaan in de keuzes die ze moeten maken. 

 

B & I Vandeberg heeft hiervoor een overzicht uitgewerkt met een aantal diensten die we kunnen aanbieden bij de begeleiding van de klanten. Op deze manier kunnen we voor iedere project en afhankelijk van de wensen van de ontwikkelaar een service op maat bieden.

 

Andere diensten

Contact

Bent u nieuwsgierig naar meer? Wenst u een plaatsbezoek, afspraak of bent u op zoek naar het juiste bouwadvies op maat? Aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen.

 

Vind je in ons aanbod niet wat je zoek, laat je gegevens achter en een korte omschrijving naar wat je op zoek bent. Zo kunnen we tegemoet komen aan jullie wensen en jullie persoonlijk op de hoogte houden van ons aanbod.