geomeasure.be

Particulieren

Een woning of appartement kopen of verkopen is een tijdrovende opdracht. Er komt veel meer bij kijken dan enkel maar een goede verkoopprijs opstellen. Er moet aan verschillende formaliteiten voldaan worden, zoals een dossier samenstellen van het te verkopen of te kopen goed, marketing, plaatsbezoeken, asbestattesten, .... en nog vele andere zaken. 

 

B & I Vandeberg wilt u hier graag bij ondersteunen en begeleiden. Gezien onze uitgebreide service kunnen we jullie ontlasten en hebben jullie als koper/verkoper slechts 1 aanspreekpunt voor jullie volledige dossier. 

 

We ondersteunen u bij al uw vragen en gedurende het volledige traject. Vanaf het eerste kennismakingsgesprek tot en met de ondertekening van de akte. 

 

Daarnaast kunnen we ook met de dossiers helpen die beroep moeten doen op een landmeter, verdelingen, verkavelingen, ..... Het volledige pakket bieden wij aan zodat u zoveel mogelijk ontlast wordt.

Ondernemingen

Heeft u een kantoorruimte nodig, een bedrijfshal of nog iets anders? Dan gaan wij op zoek om aan jullie specifieke eisen te voldoen. We zullen in samenspraak met uw onderneming kijken wat jullie nodig achten en zo gaan we op zoek naar het meest geschikte gebouw.

 

Neem ook een kijkje in ons aanbod om te zien of er al iets tussen zit wat jullie wensen kan invullen.

Investeerders / Projectontwikkelaars

Nieuwbouwprojecten, verkavelingen groot of klein, projectgronden, .... neem gerust contact met ons op en we kijken samen met u op welke gebieden we u kunnen ondersteunen. Dit kan gaan van louter de verkoop of intensiever ook de klantenbegeleiding tot zelfs de volledige begeleiding van het traject.

 

Neem gerust een kijkje bij onze andere diensten. Zo krijgt u een totaalbeeld van wat we allemaal voor jullie kunnen betekenen. 

Andere diensten

Contact

Bent u nieuwsgierig naar meer? Wenst u een plaatsbezoek, afspraak of bent u op zoek naar het juiste bouwadvies op maat? Aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen.

 

Vind je in ons aanbod niet wat je zoek, laat je gegevens achter en een korte omschrijving naar wat je op zoek bent. Zo kunnen we tegemoet komen aan jullie wensen en jullie persoonlijk op de hoogte houden van ons aanbod.