geomeasure.be

Landmeetkunde

Landmeter-expert 

 

Een zeer oud beroep dat enorm geƫvolueerd is en een zeer uitgebreide dienstverlening kent. Enkele zaken die we als landmeter aanbieden zijn de volgende:

 

- opmeten bestaande toestanden en in kaart brengen

- 2D en 3D tekenwerk

- ontwerpen van nieuwe verkavelingen en wegenissen

- grensbepalingen en verdelingen

- schattingen van vastgoed

- opmaken van plannen voor mede-eigendom in appartementen en kantoren + de 10000ste verdeling van de quotiteiten.

- scan en drone opdrachten

- grondverzetberekeningen, volumeberekeningen, 3D modellen opstellen

- ...

 

neem gerust een kijkje op de website van Geomeasure voor het volledige landmeetkundig verhaal. Via de knop rechtsboven in de hoek kan u rechtstreeks doorklikken.

Studie

Wenst u een verkaveling uit te voeren en vergunningsdossier in te dienen, wegenis en rioleringsaanleg te doen? Dan kan u beroep doen op ons als studiebureau.

 

- Verkavelingen: het opmeten van de huidige toestand, een voorstel uitwerken van verkaveling in samenspraak met de ontwikkelaar, het volledige vergunningsdossier opmaken om in te dienen, het ontwerp en berekeningen van aan te leggen wegenis en riolering, aanbestedingsdossier opstellen, prijsvergelijkingen maken, opvolging van werken, ...

 

- Riolering: Sirio berekeningen

 

- begeleiding bij het opstellen van vergunningsdossiers en indiening in het omgevingsloket

 

- 3D modellen, grondverzetberekeningen, volumeberekeningen en nog vele andere zaken. 

 

Voor een gedetailleerde uitleg verwijzen we u graag door naar onze website van Geomeasure die u kan bereiken via de doorverwijsknoppen op deze website.

 

Andere diensten

Contact

Bent u nieuwsgierig naar meer? Wenst u een plaatsbezoek, afspraak of bent u op zoek naar het juiste bouwadvies op maat? Aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen.

 

Vind je in ons aanbod niet wat je zoek, laat je gegevens achter en een korte omschrijving naar wat je op zoek bent. Zo kunnen we tegemoet komen aan jullie wensen en jullie persoonlijk op de hoogte houden van ons aanbod.