geomeasure.be

Het ontstaan van B & I Vandeberg

Mijn naam is Wouter Vandeberg. Graag overloop ik met jullie mijn voorlopig loopbaan:

 

- 2010: Afgestudeerd als Master in de industriële wetenschappen bouwkunde met specialisatie landmeter.

 

- 2010-2011: Actief als landmeter in loondienst.

 

- 2011 - 2017: Door een grote interesse in de bouwwereld gestart als werfleider en projectleider voor het opvolgen van bouwprojecten. 

 

- 2017: Met een aanhoudende zin voor ondernemen en een diploma van landmeter een landmetersbureau opgestart in bijberoep. Dit in combinatie met mijn job als projectleider.

 

- 2018: De zin in ondernemerschap neemt de bovenhand met het landmetersbureau in hoofdberoep als gevolg. Hier is landmeter-expert Vandeberg BV ontstaan. 

 

- 2020: Door de interesse om verder te evolueren en een positie op de Belgische markt te veroveren werd Geomeasure bv opgericht. Vanuit dit landmeters- en studiebureau zijn we gestart aan de groei van ons kantoor en hebben we een eerste werknemer in dienst genomen.

 

- juni 2022: Getuigschrift behaald van Juridische opleiding gerechtsdeskundige.

 

- September 2022: Uit de twee voorgaande jaren hebben we een aantal behoeften van de klanten leren kennen. Om hierop in te spelen en een verdere groei van Geomeasure te kunnen realiseren, werd bouwadvies en immo als onderdeel van Geomeasure opgericht. De combinatie van B & I Vandeberg en Geomeasure zorgen ervoor dat jullie vastgoeddroom perfect door ons ondersteund kan worden.

 

- Toekomst: De vastgoeddromen van onze klanten realiseren en onze klanten een persoonlijke totaal service aanbieden.

Bouwadvies en Immo

Bouwadvies & Immo Vandeberg is gegroeid uit Geomeasure in combinatie met een passie voor vastgoed. 

 

Tijdens het uitvoeren van opdrachten bij Geomeasure kwam regelmatig naar boven dat er een noodzaak is aan informatie en één centrale partij die de klanten kan begeleiden. Met dit verhaal zijn we bij Geomeasure dan ook aan de slag gegaan en hieruit is B & I Vandeberg ontstaan.

 

Bouwadvies en immo Vandeberg is een aanvulling op Geomeasure zodat jullie als klant maar 1 partij hebben die jullie begeleidt gedurende jullie vastgoeddroom.

 

Op deze manier onderscheiden we ons ook van de traditionele vastgoedmakelaars. Bouwadvies en immo Vandeberg begeleidt u gedurende het volledige proces. 

 

Wenst u een pand te kopen of verkopen dan komt hier veel bij kijken. Er dient aan een groot aantal formaliteiten voldaan te worden en in vele gevallen dient er ook een landmeter aan te pas te komen. Doordat we beide diensten aanbieden kunnen we zeer kort op de bal spelen en heeft u als partij maar één aanspreekpunt. 

 

Bij onze diensten vindt u terug wat we allemaal voor u kunnen betekenen. Dit gaat van opmeten, tot ontwerpen, tot begeleiding en verkoop van panden, ... 

Contact

Bent u nieuwsgierig naar meer? Wenst u een plaatsbezoek, afspraak of bent u op zoek naar het juiste bouwadvies op maat? Aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen.

 

Vind je in ons aanbod niet wat je zoek, laat je gegevens achter en een korte omschrijving naar wat je op zoek bent. Zo kunnen we tegemoet komen aan jullie wensen en jullie persoonlijk op de hoogte houden van ons aanbod.